Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13118
Title: General characteristics and structure of proteins
Authors: Chernets, M.
Prasol, Anhelina
Issue Date: 2019
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Prasol A. General characteristics and structure of proteins / A. Prasol ; scien. sup. M. Chernets // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей IV Всеукр. наук.-практ. конф. (9 квітня 2019 р., м. Київ) / за заг. ред. М. О. Чернець. - Київ : КНУТД, 2019. - С. 297-299.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13118
Faculty: Інститут права та сучасних технологій
Department: Кафедра філології та перекладу
Appears in Collections:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ITPF2019_P297-299.pdf248,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.