Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13118
Назва: | General characteristics and structure of proteins |
Автори: | Chernets, M. Prasol, Anhelina |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Prasol A. General characteristics and structure of proteins / A. Prasol ; scien. sup. M. Chernets // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей IV Всеукр. наук.-практ. конф. (9 квітня 2019 р., м. Київ) / за заг. ред. М. О. Чернець. - Київ : КНУТД, 2019. - С. 297-299. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13118 |
Faculty: | Інститут права та сучасних технологій |
Department: | Кафедра філології та перекладу |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ITPF2019_P297-299.pdf | 248,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.