Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11977
Title: Формування споживчих властивостей шкіри для рукавичок
Authors: Клімкіна, С. О.
Ліясова, Ю. В.
Охмат, О. А.
Issue Date: 2018
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Клімкіна С. О. Формування споживчих властивостей шкіри для рукавичок / С. О. Клімкіна, Ю. В. Ліясова, О. А. Охмат // Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва : збірник тез IV Міжнародного науково-практичного семінару (5 грудня 2018 р., м. Київ) / упор.: О. Р. Мокроусова, О. А. Андреєва, О. А. Охмат, Л. А. Майстренко. – Київ : КНУТД, 2018. – С. 39-40.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11977
Appears in Collections:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IMTSHV2018_P039-040.pdf283,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.