Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11977
Title: | Формування споживчих властивостей шкіри для рукавичок |
Authors: | Клімкіна, С. О. Ліясова, Ю. В. Охмат, О. А. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Клімкіна С. О. Формування споживчих властивостей шкіри для рукавичок / С. О. Клімкіна, Ю. В. Ліясова, О. А. Охмат // Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва : збірник тез IV Міжнародного науково-практичного семінару (5 грудня 2018 р., м. Київ) / упор.: О. Р. Мокроусова, О. А. Андреєва, О. А. Охмат, Л. А. Майстренко. – Київ : КНУТД, 2018. – С. 39-40. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11977 |
Appears in Collections: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IMTSHV2018_P039-040.pdf | 283,5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.