Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11460
Title: Сучасні вимоги до системи метрологічного забезпечення закладів громадського харчування
Authors: Зубрецька, Н. А.
Мілевський, А. А.
Keywords: система метрологічного забезпечення
процеси громадського харчування
принципи НАССР
критичні точки
Issue Date: 2018
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Мілевський А. А. Сучасні вимоги до системи метрологічного забезпечення закладів громадського харчування / А. А. Мілевський; наук. кер. Н. А. Зубрецька // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 343-344.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11460
Appears in Collections:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRMSE2018_V2_P343-344.pdf805,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.