Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11460
Назва: | Сучасні вимоги до системи метрологічного забезпечення закладів громадського харчування |
Автори: | Зубрецька, Н. А. Мілевський, А. А. |
Ключові слова: | система метрологічного забезпечення процеси громадського харчування принципи НАССР критичні точки |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Мілевський А. А. Сучасні вимоги до системи метрологічного забезпечення закладів громадського харчування / А. А. Мілевський; наук. кер. Н. А. Зубрецька // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 343-344. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11460 |
Розташовується у зібраннях: | Мехатронні системи і комп'ютерні технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2018_V2_P343-344.pdf | 805,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.