DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми quality
Результати 1 до 20 із 66
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Forecasting the quality assessment of integrated reporting of corporate enterprises: empirical experience of South Africa | Bondar, Mykola; Bezverkhyi, Kostiantyn; Matiukha, M.; Kazak, Oksana; Poddubna, Nataliia |
2019 | Improvement of car quality monitoring system in operation | Zenkin, M.; Pashkovska, M. |
2023 | Improving the quality of business processes of enterprises based on digitization | Zhygalkevych, Zh. M.; Zalutskyi, R. O. |
2022 | Methodological foundations of creating a quality management system of business processes on the principles of sustainability at the fashion industry enterprise | Bondarenko, Svitlana |
2018 | Monitoring the quality of the surface layer of details replaced by different methods of hardening | Zenkin, M. |
жов-2020 | Organization of a strategic management accounting in an innovative economy | Grinko, Alla; Havrylenko, Nataliia; Kostash, Tetiana; Plekan, Mariia; Breus, Svitlana |
2018 | Providing direct quality formation and technical pump level in design and manufacturing | Zenkin, M.; Yousef, Abdul Halek |
гру-2018 | Provision of the quality of decoration of semifinished fashionable clothes, made of suiting fabrics with cotton content (denim type) | Yezhova, Olga; Pashkevich, Kalina; Kolosnichenko, M. V.; Abramova, Oksana; Nazarchuk, Liudmyla |
2019 | Quality assurance of logistic service of vehicle station dealers | Himicheva, A.; Zenkina, S. |
2023 | Quality management of business processes in the context of achieving sustainable development of fashion industry enterprises | Bondarenko, Svitlana |
2017 | The research of factors affecting the development of higher educational establishments in Ukraine | Kharchenko, Tetiana O.; Horlatova, O. M. |
2015 | Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника | Себко, В. В.; Здоренко, В. Г.; Петухова, К. О.; Мінкова, А. К. |
2017 | Автоматизація технологічного процесу виробництва профілактичних устілок з активним впливом на рефлекторні точки стопи | Пруднікова, Н. Д.; Первая, Н. В.; Бабич, А. І. |
2016 | Аналіз методів оцінки якості взуття і шкір для верху взуття | Матвієнко, О. В.; Бабич, А. І.; Кернеш, В. П. |
2017 | Аналіз способів надання мікробіологічної стійкості матеріалам в процесі виготовлення взуття | Фурса, Т. М.; Гречаник, Ю. В. |
2015 | Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукції | Хімічева, Г. І.; Зенкін, М. А.; Скалига Т. М. |
2014 | Аналіз чинників, що впливають на формування асортименту і підвищення попиту на дитяче взуття | Федіна, М. О.; Бабич, А. І. |
2014 | Аналітичні методи оцінювання та прогнозування рівня якості швейних виробів | Савчук, Н. Г.; Іокст, Н. В. |
2015 | Базові складові якості професійної підготовки фахівців у Хмельницькому національному університеті | Скиба, М. Є. |
2016 | Вдосконалення процесу поетапного оцінювання відповідності виробів зі шкіри | Варавка, В. С.; Бабич, А. І. |