DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми готельно-ресторанний бізнес
Результати 1 до 20 із 37
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
жов-2020 | Competencies of restaurant staff | Budiakova, Olena |
2021 | Conceptual principles of hotel and restaurant business development | Hotra, V. |
2020 | Current state of Ukraine's hotel market under COVID-19 and prospects for its development | Puzyrova, Polina; Dovbush, V. |
2021 | Formation of an information technology platform to support and develop the hotel business | Biriukova, Yulia |
2016 | Perspective trends in hotel and restaurant business development in Ukraine under integration into the global economic community | Goncharenko, I. M. |
чер-2024 | PR-технології закладів готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Парафієнко, Анастасія Сергіївна |
2021 | Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговування | Шостак, Н. С.; Редька, В. Ю.; Яворська, О. Г. |
кві-2024 | Використання автоматизованих систем управління на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | Тонких, О. Г.; Тарасенкова, А. Р. |
чер-2024 | Вплив надзвичайних подій на ефективність діяльності ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Коваль, Ю. Р. |
2022 | Вплив розвитку індустрії гостинності для регіону | Будякова, О. Ю. |
2019 | Готельно-ресторанний бізнес в Україні | Бугас, Валерій Васильович; Швачка, Л. Ю. |
2023 | Готельно-ресторанний бізнес України у довоєнний, воєнний та післявоєнний період | Моргулець, О. Б.; Нишенко, О. В. |
кві-2024 | Державне регулювання сфери гостинності в Україні | Тонких, О. Г.; Щербань, О. В. |
2023 | Диверсифікація виробництва як інструмент підвищення ефетивності діяльності підприємств індустрії туризм та гостинності | Борисова, Оксана Володимирівна; Гринюк, Діана Юріївна |
кві-2024 | Екологічна відповідальність готельно- ресторанного бізнесу: проблеми та шляхи вирішення | Борисова, О. В.; Ізварін, М. О. |
кві-2024 | Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану | Тонких, О. Г.; Черв'як, О. В. |
гру-2023 | Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Костіна, Наталія |
гру-2023 | Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Нишенко, О. В. |
2023 | Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | Нишенко, О. В. |
чер-2024 | Нормативно-правове регулювання готельної справи України: проблеми та перспективи | Моргулець, О. Б.; Жеребецький, Максим Миколайович |