Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/984
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБугас, Н. В.uk
dc.contributor.authorВовк, Т. І.uk
dc.date.accessioned2016-02-18T13:07:14Z-
dc.date.available2016-02-18T13:07:14Z-
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationБугас Н. В. Фактори впливу на конкурентоспроможність продукції сільського господарства [Текст] / Н. В. Бугас, Т. І. Вовк // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 1 (75). - C. 153-161.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/984-
dc.description.abstractУ статті обґрунтовано роль конкурентоспроможності сільського господарства, так як на даний момент є необхідність насичення вітчизняного ринку продуктами власного виробництва. Розкрито поняття конкурентоспроможності продукції та підприємства. У результаті дослідження виявлено особливості конкурентоспроможності продукції сільського господарства та сільськогосподарського підприємства. Проаналізовано основні фактори, які впливають на конкурентоспроможність продукції сільського господарства. Наукова новизна одержаних результатів полягає в комплексному обґрунтуванні факторів впливу на конкурентоспроможність сільського господарства. Практичне значення висновків і рекомендацій, обґрунтованих у науковій статті сприятиме підвищенню конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств.uk
dc.languageuk
dc.subjectcompetitive productsen
dc.subjectthe competitiveness of enterprisesen
dc.subjectboth internal and external factors of competitiveness of agricultureen
dc.subjectконкурентоспособность продукцииru
dc.subjectконкурентоспособность предприятияru
dc.subjectвнутренние и внешние факторы конкурентоспособностиru
dc.subjectсельское хозяйствоru
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїuk
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваuk
dc.subjectвнутрішні та зовнішні чинники конкурентоспроможностіuk
dc.subjectсільське господарствоuk
dc.titleФактори впливу на конкурентоспроможність продукції сільського господарстваuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorBugas, N.en
local.contributor.altauthorVovk, T.en
local.contributor.altauthorБугас, Н. В.ru
local.contributor.altauthorВовк, Т. И.ru
local.subject.sectionПроблеми економіки організацій та управління підприємствамиuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайнуuk
local.source.number№ 1 (75)uk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра менеджменту та публічного адмініструванняuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V75_P153-161.pdf276,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.