Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9600
Назва: | Управление конкурентоспособностью предприятия |
Інші назви: | Управління конкурентоспроможністю підприємства Controlling competitiveness of the enterprise |
Автори: | Мягких, И. Н. Сюй, Цзинюань |
Ключові слова: | конкуренция конкурентоспособность управление конкурентоспособностью конкурентные преимущества факторы конкурентоспособности сильные стороны предприятия слабые стороны предприятия конкуренція конкурентоспроможність управління конкурентоспроможністю конкурентні переваги фактори конкурентоспроможності сильні сторони підприємства слабкі сторони підприємства competition competitiveness competitiveness management competitive advantages factors of competitiveness strengths of the enterprise weaknesses of the enterprise |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Мягких И. Н. Управление конкурентоспособностью предприятия / И. Н. Мягких, Сюй Цзинюань // Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні : зб. ст. за матеріалами II-ої Всеукр. наук.-практ. конф. (29 березня 2018 р., м. Київ). - К. : КНУТД, 2018. - С. 365-370. |
Короткий огляд (реферат): | Определяется сущность понятий конкуренции, конкурентоспособности и управление конкурентоспособностью предприятия. Рассматривается четыре уровня конкурентоспособности, дается их характеристика. Определяются методы анализа конкурентоспособности, указываются сильные, слабые стороны при которых выявляются конкурентные преимущества и пути повышения конкурентоспособности предприятия. Визначається сутність понять конкуренції, конкурентоспроможності та управління конкурентоспроможністю підприємства. Розглядається чотири рівні конкурентоспроможності, дається їх характеристика. Визначаються методи аналізу конкурентоспроможності, вказуються сильні, слабкі сторони при яких виявляються конкурентні переваги та шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства. The essence of the concepts of competition, competitiveness and enterprise competitiveness management is defined. Four levels of competitiveness are considered, their characteristics are given. Methods for analyzing competitiveness are defined, strengths and weaknesses are indicated in which competitive advantages and ways of increasing the competitiveness of an enterprise are revealed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9600 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра підприємництва та бізнесу |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20180329_Cluster_P365-370.pdf | 163,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.