Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9144
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХімічева, Г. І.uk
dc.contributor.authorМихалко, А. О.uk
dc.contributor.authorЯременко, Д. В.uk
dc.date.accessioned2018-05-10T18:59:53Z-
dc.date.available2018-05-10T18:59:53Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationХімічева Г. І. Аналіз міжнародних принципів і підходів до оцінки відповідності готельних закладів критеріям якості та безпеки [Текст] / Г. І. Хімічева, А. О. Михалко, Д. В. Яременко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Економічні науки. - 2017. - № 6 (117). - С. 80-90.uk
dc.identifier.issn2413-0117
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9144-
dc.description.abstractУ статті проведено аналіз класифікаційних вимог до оцінки відповідності готельних закладів критеріям якості і безпеки. Показано, що на сьогодні у світі не існує єдиних підходів до визначення категорії готельних закладів, зокрема, немає уніфікованої системи оцінки. Запропоновано в основу уніфікованої системи оцінки відповідності (категоризації) готельних закладів покласти «21 принцип HOTREC», критерії Hotelstars Union, а також вимоги стандарту The Global Hotel Security. Такий підхід дозволить споживачу отримати достовірну й прозору інформацію незалежно від того, в якій частині світу знаходиться готельний заклад. Наведені в роботі рекомендації сприятимуть підвищенню якості і безпеки готельних послуг та створенню передумов для збільшення потоку іноземних туристів.uk
dc.description.abstractВ статье проведен анализ классификационных требований к оценке соответствия гостиничных заведений критериям качества и безопасности. Показано, что на сегодня в мире не существует единых подходов к определению категории гостиничных заведений, в частности, нет унифицированной системы оценки. Предложено в основу унифицированной системы оценки соответствия (категоризации) гостиничных заведений положить «21 принцип HOTREC», критерии Hotelstars Union, а также требования стандарта The Global Hotel Security. Такой подход позволит потребителю получить достоверную и прозрачную информацию независимо от того, в какой части света находится гостиничное заведение. Приведенные в работе рекомендации будут способствовать повышению качества и безопасности гостиничных услуг и созданию предпосылок для увеличения потока иностранных туристов.ru
dc.description.abstractThe paper offers a review of the international principles and approaches to the conformity assessment of hotels quality and safety criteria. Given the lack of common approaches in the world practice to the accommodation establishments categorization, in particular, lack of stanard assessment system, it is suggested to build a unified hotels conformity assessment system (categorization) based on the 21 HOTREC principles, Hotelstars Union criteria and the requirements of The Global Hotel Security Standard. This approach will allow consumers obtain valid and transparent information about hotels all over the world. The recommendations provided will contribute to enhancing the quality and safety of hotel services as well as to boosting the flow of foreign tourists.en
dc.languageuk
dc.subjectclassificationen
dc.subjecthotel establishmentsen
dc.subjecttourismen
dc.subjectquality and safety criteriaen
dc.subjectклассификацияru
dc.subjectгостиничные заведенияru
dc.subjectкритерии качества и безопасностиru
dc.subjectкласифікаціяuk
dc.subjectготельні закладиuk
dc.subjectтуризмuk
dc.subjectкритерії якості і безпекиuk
dc.titleАналіз міжнародних принципів і підходів до оцінки відповідності готельних закладів критеріям якості та безпекиuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorKhimicheva, G. I.en
local.contributor.altauthorMykhalko, A. O.en
local.contributor.altauthorYaremenko, D. V.en
local.contributor.altauthorХимичева, А. И.ru
local.contributor.altauthorМихалко, А. О.ru
local.contributor.altauthorЯременко, Д. В.ru
local.subject.sectionСучасні тенденції та проблеми управлінняuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Економічні наукиuk
local.source.number№ 6 (117)uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V117_P080-090.pdf268,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.