Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8961
Назва: Оптимизация процесса обезжиривания шубной овчины
Автори: Лутфуллина, Г. Г.
Петрова, С. А.
Миркаримов, А. А.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Лутфуллина Г. Г. Оптимизация процесса обезжиривания шубной овчины / Г. Г. Лутфуллина, С. А. Петрова, А. А. Миркаримов // Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва : зб. тез IIІ Міжнар. наук.-практ. семінару (7 грудня 2017 р.) / упор.: О. Р. Мокроусова, О. А. Андреєва, О. А. Охмат, Л. А. Майстренко. – Київ : КНУТД, 2017. – С. 49-50.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8961
ISBN: 978-617-7506-06-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative2017_P049-050.pdf337,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.