Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8760
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗащепкіна, Н. М.uk
dc.contributor.authorДрегуляс, Е. П.uk
dc.contributor.authorШандрівська, Л. І.uk
dc.contributor.authorЗащепкіна, К. О.uk
dc.contributor.authorРасторгуєва, М. Й.uk
dc.date.accessioned2018-01-24T12:34:34Z-
dc.date.available2018-01-24T12:34:34Z-
dc.date.issued2008
dc.identifier.citationДослідження якості продуктів прядильного виробництва [Текст] / Н. М. Защепкіна, Е. П. Дрегуляс, Л. І. Шандрівська, К. О. Защепкіна, М. Й. Расторгуєва // Легка промисловість. - 2008. - № 1. - C. 44-45.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8760-
dc.description.abstractIn article the characteristic of a condition of branches of processing of flax is given and influence of integration processes of development of the enterprises of flax is outlined.en
dc.languageuk
dc.titleДослідження якості продуктів прядильного виробництваuk
dc.typeArticle
local.sourceЛегка промисловістьuk
local.source.number№ 1uk
local.subject.method0
Appears in Collections:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LP_2008_N1_P044-045.pdf270,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.