Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8698
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРаздайбєдіна, У. Я.uk
dc.contributor.authorГалавська, Л. Є.uk
dc.date.accessioned2018-01-16T14:51:06Z-
dc.date.available2018-01-16T14:51:06Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationРаздайбєдіна У. Я. Аналіз дефектності шкарпеткових виробів на підприємстві, сертифікованому у відповідності до міжнародного стандарту ISO 9001 [Електронний ресурс] / У. Я. Раздайбєдіна, Л. Є. Галавська // Технології та дизайн. - 2017. - № 4 (25).uk
dc.identifier.issn2304-2605
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8698-
dc.description.abstractМета. Проаналізувати вплив наявності сертифікату ISO 9001 на рівень дефектності продукції панчішно-шкарпеткового підприємства. Методика. Використано методи аналізу та синтезу науково-технічної літератури у сфері сертифікації ринку панчішно-шкарпеткових виробів. Результати. Проведено аналіз дефектності шкарпеткових виробів, зокрема їх видів та частоти появи, в умовах діючої системи менеджменту якості на підприємстві «Дюна – Веста». Наукова новизна. Визначено види дефектів панчішно-шкарпеткових виробів та способи їх ліквідації. Проаналізовано вплив наявності сертифікації підприємства на якість продукції. Практична значимість полягає у вивченні діяльності панчішно-шкарпеткового підприємства в умовах діючої системи менеджменту якості ISO 9001.uk
dc.description.abstractЦель. Проанализировать влияние наличия сертификата ISO 9001 на уровень дефектности продукции чулочно-носочного предприятия. Методика. Использованы методы анализа и синтеза научно-технической литературы в области сертификации рынке чулочно-носочных изделий. Результаты. Проведен анализ дефектности носочных изделий, в частности их видов и частоты появления, в условиях действующей системы менеджмента качества на предприятии «Дюна - Веста». Научная новизна. Определены виды дефектов чулочно-носочных изделий и способы их ликвидации. Проанализировано влияние наличия сертификации предприятия на качество продукции. Практическая значимость заключается в изучении деятельности чулочно-носочного предприятия в условиях действующей системы менеджмента качества ISO 9001.ru
dc.description.abstractObjective. To analyze the impact of the presence of ISO 9001 to the level of product defects in hosiery business. Methodology. Were used methods for analysis and synthesis of scientific literature in the certification hosiery market. Findings. The analysis of hosiery defects, including their type and frequency of occurrence, in terms of the current system of Quality Management «Dune – West». Originality. The types of hosiery defects and how to eliminate them. The influence of the of the product quality certification presence. Practical value to examine the activity of hosiery enterprise in existing quality management system ISO 9001.en
dc.languageuk
dc.subjectquality management systemen
dc.subjecthosieryen
dc.subjecttypes of defectsen
dc.subjectsome knitwearen
dc.subjectсистема менеджмента качестваru
dc.subjectчулочно-носочные изделияru
dc.subjectвиды дефектовru
dc.subjectкачество трикотажных изделийru
dc.subjectсистема менеджменту якостіuk
dc.subjectпанчішно-шкарпеткові виробиuk
dc.subjectвиди дефектівuk
dc.subjectякісь трикотажних виробівuk
dc.titleАналіз дефектності шкарпеткових виробів на підприємстві, сертифікованому у відповідності до міжнародного стандарту ISO 9001uk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorRazdaibiedina, U.en
local.contributor.altauthorHalavska, L.en
local.contributor.altauthorРаздайбедина, У. Я.ru
local.contributor.altauthorГалавская, Л. Е.ru
local.subject.sectionТехнології легкої промисловості та матеріалознавствоuk
local.sourceТехнології та дизайнuk
local.source.number№ 4 (25)uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
td_2017_N4_10.pdf2,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.