Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8656
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБарсуков, В. З.-
dc.contributor.advisorЩербакова, Л. Г.-
dc.contributor.authorКриницький, А. В.-
dc.date.accessioned2018-01-15T13:16:24Z-
dc.date.available2018-01-15T13:16:24Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКриницький А. В. Структура, фазовий склад та електрохімічні характеристики спечених воденьсорбуючих матеріалів системи La-Mg-Ni / А. В. Криницький ; наук. кер. В. З. Барсуков, Л. Г. Щербакова // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 508-509.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8656-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectкатодuk
dc.subjectпорошкиuk
dc.subjectелектродиuk
dc.subjectдифрактометрuk
dc.subjectтемпература спіканняuk
dc.subjectмагнійuk
dc.titleСтруктура, фазовий склад та електрохімічні характеристики спечених воденьсорбуючих матеріалів системи La-Mg-Niuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2017-04-27-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionРесурсозбереження та охорона навколишнього середовищаuk
local.conference.subsectionПрогресивні хімічні та електрохімічні технології і матеріалиuk
Розташовується у зібраннях:Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища
Кафедра хімічних технологій та ресурсозбереження (ХТР)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
license.txt3,13 kBTextПереглянути/Відкрити
NRMSE2017_V2_P508-509.pdf439,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.