Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8238
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Множинська, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Волчанюк, Д. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-23T20:20:13Z | - |
dc.date.available | 2017-11-23T20:20:13Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Волчанюк Д. Р. Богдан Кістяківський. Загальні принципи створення системи наукових знань про суспільство / Д. Р. Волчанюк ; наук. кер. Р. В. Множинська // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 492-493. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8238 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | суспільство | uk |
dc.subject | індивідуальність | uk |
dc.subject | культура | uk |
dc.subject | українська література | uk |
dc.subject | філософія | uk |
dc.title | Богдан Кістяківський. Загальні принципи створення системи наукових знань про суспільство | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.faculty | Факультет культурних і креативних індустрій | uk |
local.subject.department | Кафедра філософії та культурології | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2017-04-28 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Економіка інноваційної діяльності підприємств | uk |
local.conference.subsection | Філософські науки | uk |
Appears in Collections: | Економіка інноваційної діяльності підприємств Кафедра сценічного мистецтва і культури (СМК) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V3_P492-493.pdf | 446,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.