Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8052
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРубанка, М. М.uk
dc.date.accessioned2017-11-10T11:29:37Z-
dc.date.available2017-11-10T11:29:37Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationРубанка М. М. Способи переробки і області подальшого використання відходів матеріалів швейної промисловості [Текст] / М. М. Рубанка // Легка промисловість. - 2017. - № 2. - C. 48-55.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8052-
dc.description.abstractДана стаття присвячена аналізу раціонального використання відходів матеріалів швейної промисловості, що утворюються на різних стадіях технологічного процесу виготовлення виробів.uk
dc.description.abstractThis article analyzes the rational use of waste materials clothing industry generated at various stages of the process of manufacturing products.en
dc.languageuk
dc.subjectwaste materials of clothing industryen
dc.subjectmethods of processingen
dc.subjectequipment for processingen
dc.subjectmechanical grindingen
dc.subjectfollow-useen
dc.subjectобласті подальшого використанняuk
dc.subjectобладнання для переробки відходівuk
dc.subjectвідходи матеріалів швейної промисловостіuk
dc.subjectспособи переробкиuk
dc.subjectмеханічне подрібненняuk
dc.titleСпособи переробки і області подальшого використання відходів матеріалів швейної промисловостіuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorRubanka, M. M.en
local.subject.sectionНауковий пошукuk
local.sourceЛегка промисловістьuk
local.source.number№ 2uk
local.subject.facultyФакультет дизайнуuk
local.subject.departmentКафедра ергономіки і дизайнуuk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)
Кафедра механічної інженерії (МІ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_2017_N2_P048-055.pdf465,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.