Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7925
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Щуцька, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Стецюк, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-03T10:55:00Z | - |
dc.date.available | 2017-11-03T10:55:00Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Стецюк І. О. Принцип проектування технологічного процесу при складанні заготовки верху взуття на автоматизованому обладнанні / І. О. Стецюк; наук. кер. Г. В. Щуцька // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 254-255. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7925 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | автоматизація | uk |
dc.subject | заготовка верху | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | взуття | uk |
dc.title | Принцип проектування технологічного процесу при складанні заготовки верху взуття на автоматизованому обладнанні | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2017-04-27 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Конструювання виробів із шкіри | uk |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення Кафедра технології моди (ТМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V1_P254-255.pdf | 351,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.