Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7541
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Мойсеєнко, С. І. | - |
dc.contributor.author | Юрпольський, В. П. | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-13T11:13:55Z | - |
dc.date.available | 2017-10-13T11:13:55Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Юрпольський В. П. Дослідження термічного опору трикотажних виробів / В. П. Юрпольський; наук. кер. С. І. Мойсеєнко // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 53-54. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7541 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | термічний опір | uk |
dc.subject | силует | uk |
dc.subject | пакет матеріалів одягу | uk |
dc.subject | трикотажні вироби | uk |
dc.subject | імітаційний стенд торсу людини | uk |
dc.title | Дослідження термічного опору трикотажних виробів | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2017-04-27 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Технологія та конструювання швейних виробів | uk |
Appears in Collections: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення Кафедра моди та стилю (МС) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V1_P053-054.pdf | 383,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.