Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6805
Назва: | Использование контрольных карт шухарта для анализа стабильности процесса производства одежды |
Автори: | Булгару, В. Кочорва, О. |
Ключові слова: | Quality clothing statistical control process stability Shewhart charts improvement качество одежда статистический контроль стабильность процесса карта Шухарта улучшение якість одяг статистичний контроль стабільність процесу карта Шухарта поліпшення |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Булгару В. Использование контрольных карт шухарта для анализа стабильности процесса производства одежды [Текст] / В. Булгару, О. Кочорва // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки. - 2017. - № 3 (110). - C. 57-62. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено можливість використання контрольних карт Шухарта для аналізу процесу виробництва одягу та визначено залежності між відсотком невідповідних виробів і якістю процесів швейного виробництва за допомогою р-карт. Исследована возможность использования контрольных карт Шухарта для анализа процесса производства одежды и определены зависимости между процентом несоответствующих изделий и качеством процессов швейного производства с помощью р-карт. The possibility of using Shewhart control charts for the analysis of the process of clothing production was investigated and the dependences between the percentage of non-conforming products and the quality of sewing production processes with the help of p-cards was determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6805 |
ISSN: | 1813-6796 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V110_P057-062.pdf | 270,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.