Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6771
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлива, Ю. В.-
dc.date.accessioned2017-07-26T09:36:28Z-
dc.date.available2017-07-26T09:36:28Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСлива Ю. В. Сучасний стан національного технічного регулювання управління безпечністю харчових продуктів / Ю. В. Слива // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. (15 червня 2017 р., м. Київ) / відп. за вип. М. А. Зенкін. - К. : КНУТД, 2017. - С. 244.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6771-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectтехнічне регулюванняuk
dc.subjectстандартиuk
dc.subjectсистема управління безпечністю харчових продуктівuk
dc.titleСучасний стан національного технічного регулювання управління безпечністю харчових продуктівuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2017-06-15-
local.conference.nameМехатронні системи: інновації та інжинірингuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionТехнічне регулювання України в світлі європейської інтеграціїuk
Розташовується у зібраннях:Мехатронні системи: інновації та інжиніринг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MSIE2017_P244.pdf225,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.