Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/650
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Квіта, Г. М. | uk |
dc.contributor.author | Шіковець, К. О. | uk |
dc.contributor.author | Теніщева, Д. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-08T13:20:52Z | - |
dc.date.available | 2016-02-08T13:20:52Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Квіта Г. М. Інтелектуальний аналіз бізнес-процесів / Г. М. Квіта, К. О. Шіковець, Д. Теніщева // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Економіка і вища освіта". - 2015. - № 5 (91). - C. 71-76. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/650 | - |
dc.description.abstract | Використання економіко-математичних методів і побудови прогнозів розвитку ринку морозива України на основі сучасних математичних методів. Для досягнення мети були використані такі загально наукові методи: аналіз, синтез, індукція, дедукція та метод плинного середнього для побудови прогнозів виробництва, експорту та імпорту продукції харчової промисловості України. У даній статті описано методи бізнес-прогнозування та їх застосування для аналізу ринку морозива України. Даний аналіз може допомогти покращити бізнес-процеси на підприємствах даного сегменту ринку. Проведено статистичний аналіз продукції. Вивчення та застосування сучасних математичних методів надає можливість сучасним економістам отримати необхідну інформацію, прогнози, аналізи. Економіко-математичні моделі мають пізнавальну і практичну цінність. Застосування економіко-математичних методів для прогнозування реалізації продукції харчової промисловості надасть можливість оптимізувати бізнес-процеси на підприємствах даного сегменту ринку. | uk |
dc.language | uk | - |
dc.subject | economic-mathematical methods | en |
dc.subject | segment | en |
dc.subject | trend | en |
dc.subject | forecast | en |
dc.subject | demand | en |
dc.subject | business-process | en |
dc.subject | экономико-математические методы | ru |
dc.subject | сегмент | ru |
dc.subject | тенденция | ru |
dc.subject | прогноз | ru |
dc.subject | спрос | ru |
dc.subject | бизнес-процесс | ru |
dc.subject | економіко-математичні методи | uk |
dc.subject | сегмент | uk |
dc.subject | тенденція | uk |
dc.subject | прогноз | uk |
dc.subject | попит | uk |
dc.subject | бізнес-процес | uk |
dc.title | Інтелектуальний аналіз бізнес-процесів | uk |
dc.type | Article | - |
local.contributor.altauthor | Kvita , G. M. | en |
local.contributor.altauthor | Shikovets, K. O. | en |
local.contributor.altauthor | Tenischeva, D. O. | en |
local.contributor.altauthor | Квита, Г. Н. | ru |
local.contributor.altauthor | Шиковець, К. А. | ru |
local.contributor.altauthor | Тенищева, Д. А. | ru |
local.subject.section | Економіка та управління підприємствами | uk |
local.source | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Економіка і вища освіта" | uk |
local.source.number | № 5 (91) | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V91_P071-076.pdf | 294,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.