Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/579
Назва: | Відходи легкої промисловості, способи переробки та області подальшого використання |
Автори: | Рубанка, М. М. Місяць, В. П. |
Ключові слова: | wastes of light industry methods of processing waste recycling equipment mechanical growing cutting отходы легкой промышленности способы переработки оборудование для переработки отходов механическое измельчение резание відходи легкої промисловості способи переробки обладнання для переробки відходів механічне подрібнення різання |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Рубанка М. М. Відходи легкої промисловості, способи переробки та області подальшого використання / М. М. Рубанка, В. П. Місяць // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2015. - № 4 (88) : Серія "Технічні науки". - C. 34-39. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Короткий огляд (реферат): | Використано метод системного аналізу. Теоретичні дослідження базуються на основних положеннях технології виробництв легкої промисловості і переробки полімерних та шкіряних матеріалів. Розроблено узагальнену класифікаційну схему існуючих на сьогоднішній день основних видів відходів легкої промисловості та способів їх механічного подрібнення. Запропоновано нову класифікацію відходів легкої промисловості та способів їх механічного подрібнення. Розроблена класифікація може бути використана на підприємствах легкої промисловості у виборі раціонального способу переробки відходів та обладнання для його реалізації. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/579 |
Faculty: | Факультет дизайну |
Department: | Кафедра ергономіки і дизайну |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД Кафедра механічної інженерії (МІ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V88_P034-039.pdf | 805,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.