Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5717
Назва: Аналіз методів і засобів підвищення комфортності взуття
Автори: Бабич, А. І.
Диковська, К.
Ключові слова: shoes
method
means
range
rate
comfort
research
ergonomics
обувь
метод
средство
номенклатура
показатель
комфортность
исследования
эргономика
взуття
метод
засіб
номенклатура
показник
комфортність
дослідження
ергономіка
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Бабич А. І. Аналіз методів і засобів підвищення комфортності взуття [Електронний ресурс] / А. І. Бабич, К. Диковська // Технології та дизайн. - 2017. - № 1 (22). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2017_1_2.
Source: Технології та дизайн
Короткий огляд (реферат): В статті наведено результати теоретико-експериментальних досліджень, які грунтуються на вивченні фундаментальних праць науковців, дослідників та практиків різних часів з даної проблеми. Зздійснено аналіз існуючих конструкцій вкладних устілок, які застосовуються у взутті різного виду, конструкцій та призначення
В статье приведены результаты теоретико-экспериментальных исследований, основанные на изучении фундаментальных трудов ученых, исследователей и практиков разных времен по данной проблеме. Осуществлен анализ существующих конструкций вкладных стелек, которые применяются в обуви различного вида, конструкций и назначения.
The article presents the results of theoretical and experimental studies, based on the study of fundamental works of scientists, researchers and practitioners from different times on this issue. Analyzed existing designs deposit insoles, which are used in footwear of various types, designs and purposes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5717
http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2017_1_2
ISSN: 2304-2605
Розташовується у зібраннях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
td_2017_N1_02.pdf598,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.