Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5327
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХаустова, Євгенія Борисівна-
dc.date.accessioned2017-03-07T08:31:48Z-
dc.date.available2017-03-07T08:31:48Z-
dc.date.issued2001-04-
dc.identifier.citationХаустова Є. Оцінка гнучкості збутової діяльності швейних підприємств / Є. Хаустова // Економіст. — 2001. — № 4. — С. 89-91.uk
dc.identifier.issn0869-4672uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5327-
dc.description.abstractДецентралізація управління та розвиток відносин власності, необхідність орієнтації виробника на інтереси споживачів в умовах зростаючої конкуренції на ринках збуту визнача­ють потребу в підвищенні не тільки гнучкості виробництва, а й збуту з метою реалізації за­гальної стратегії підприємства. Дослідження з питань гнучкості збутової діяльності швейних підприємств дозволили визначити сутність цієї характеристики та розробити систему показників оцінки її рівня. Запропонована цільність та єдність підходів в управлінні гнучкістю збуту та виробництва є основою у забезпечені стратегічної рівноваги промислового підприємства.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectгнучкість виробництваuk
dc.subjectгнучкість збутуuk
dc.subjectоцінка гнучкості виробництваuk
dc.subjectоцінка гнучкості збутуuk
dc.subjectшвейне виробництвоuk
dc.titleОцінка гнучкості збутової діяльності швейних підприємствuk
dc.title.alternativeVALUATION OF SALE FLEXIBILITY OF SEVING ENTRPRISESuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorKhaustova, Yevheniia-
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.sourceЕкономістuk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра обліку і аудитуuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20170228_Haustova_P089-091.pdf679,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.