Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5142
Назва: | Grain Boundary Diffusion Parameters Determination using A-Kinetics of Intermetallic Layer Formation |
Інші назви: | Визначення параметрів зернограничної дифузії використовуючи режим А кінетики формування інтерметалічного шару |
Автори: | Yarmolenko, Mykhaylo Viktorovych |
Ключові слова: | Grain Boundary Activation Enthalpy Зерногранична ентальпія активації Grain Boundary Diffusion Зерногранична дифузія Solid State Reaction Твердофазні реакції |
Дата публікації: | 2000 |
Бібліографічний опис: | Yarmolenko M. V. Grain Boundary Diffusion Parameters Determination using A-Kinetics of Intermetallic Layer Formation / M. V. Yarmolenko // Solid State Phenomena. – 2000. – Vol. 72. – P. 251-254. |
Source: | Solid State Phenomena |
Короткий огляд (реферат): | A method of Grain Boundary (GB) Diffusion Parameters Determination during A-regime of Intermetallic Layer Formation is suggested. Experimental data on Cu5Zn8 Diffusion growth Kinetics are used for separate Determination of the volume Diffusion Activation Enthalpy and the GB Activation Enthalpy. Запропоновано метод визначення параметрів зернограничної дифузії використовуючи режим А кінетики формування інтерметалічного шару. Для роздільного визначення параметрів зернограничної та об'ємної дифузії були використані експериментальні дані дифузійного формування гамма-латуні Cu5Zn8. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5142 |
Faculty: | Інститут комп'ютерних технологій та дизайну |
Department: | Кафедра комп'ютерної інженерії та фундаментальних дисциплін |
ISSN: | 1662-9779 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Кафедра комп'ютерної інженерії та фундаментальних дисциплін (КІФД) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
GB_SSP.pdf | 200,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.