Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4585
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнковець, Т. М.-
dc.date.accessioned2017-02-07T23:15:53Z-
dc.date.available2017-02-07T23:15:53Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationЯнковець Т. М. Вибір методу ціноутворення для підприємств легкої промисловості / Т. М. Янковець // Науково-практична конференція "Економічний розвиток: проблеми та шляхи їх вирішення": тези доповідей. - К: КНУТД, 2005. - С. 49.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4585-
dc.description.abstractУ тезах обгрунтовується вибір методу ціноутворення для вітчизняних підприємств легкої промисловості.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКНУТДuk
dc.subjectцінаuk
dc.subjectметоди ціноутворенняuk
dc.subjectпідприємства легкої промисловостіuk
dc.subjectpriceuk
dc.subjectthe methods of pricinguk
dc.subjectenterprises of light industryuk
dc.subjectценаuk
dc.subjectметоды ценообразованияuk
dc.subjectпредприятия легкой промышленностиuk
dc.titleВибір методу ціноутворення для підприємств легкої промисловостіuk
dc.title.alternativeSelecting the method of pricing for light industry enterprisesuk
dc.title.alternativeВыбор метода ценообразования для предприятий легкой промышленностиuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorIankovets, Tetiana M.-
local.contributor.altauthorЯнковец, Т. Н.-
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра підприємництва та бізнесуuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.locationКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
local.conference.date2005-09-
local.conference.nameЕкономічний розвиток: проблеми та шляхи їх вирішенняuk
local.subject.method1uk
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Янковець_Тези_2005.pdf124,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.