Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4487
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Babushko, S. | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-02T12:43:01Z | - |
dc.date.available | 2017-02-02T12:43:01Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Babushko S. Catering Industry Service = Сервіс індустрії харчування : навч. посіб. з англ. мови для студентів напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент" професійного спрямування "Менеджмент організацій і адміністрування" (Менеджмент туристичної індустрії) / S. Babushko. – Черкаси : ІнтролігаТОР, 2013. – 170 с. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-966-2545-69-2 | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4487 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник є третьою частиною із практичного курсу «Тгаvеl & Тоurism Industry », який націлено на навчання ділової комунікації англійською мовою у сфері туристичної галузі. Посібник призначений для студентів спеціальності «Менеджмент туристичної індустрії», які мають намір розвинути мовні навички практичного застосування англійської мови професійного спрямування до рівня В2, а також для широкого кола бажаючих оволодіти професійною лексикою сервісу індустрії харчування. Навчальний посібник побудований за тематичним принципом. Структура підпорядкована цілям навчання чотирьом видам мовленнєвої діяльності: читанню, аудіюванню, говорінню і писемному мовленню. Зміст посібника сприяє продуктивному засвоєнню професійної лексики ресторанного бізнесу, допомагає формуванню необхідних навичок професійного спілкування та розвитку креативного мислення студентів. Особливою рисою посібника є його придатність для самостійної роботи та поглиблення знань студентів з англійської мови ресторанної справи. Посібник може стати в нагоді студентам вищої школи і тим, хто спеціалізується з менеджменту організацій, слухачам спеціалізованих курсів, тим, хто бажає поглибити свої знання з англійської мови з цього фаху. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | ІнтролігаТОР | uk |
dc.subject | Food and Beverage Staff | uk |
dc.subject | English Food | uk |
dc.subject | French Cuisine | uk |
dc.subject | Turkish Food | uk |
dc.subject | drinks | uk |
dc.subject | meat dishes | uk |
dc.subject | sea products | uk |
dc.subject | spices | uk |
dc.title | Catering Industry Service | uk |
dc.title.alternative | Сервіс індустрії харчування | uk |
dc.type | Навчальний посібник | uk |
local.contributor.altauthor | Бабушко, С. Р. | - |
local.subject.faculty | Навчально-науковий інститут сучасних технологій навчання | uk |
local.subject.faculty | Факультет індустрії моди | uk |
local.subject.department | Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Cover2017.55_Image007.jpg | Обкладинка | 104,6 kB | JPEG | Переглянути/Відкрити |
20170202_Babushko1.pdf | 8,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії | |
20170202_Babushko_TitulZmist.pdf | Титульна сторінка + зміст | 1,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.