Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4487
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBabushko, S.-
dc.date.accessioned2017-02-02T12:43:01Z-
dc.date.available2017-02-02T12:43:01Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationBabushko S. Catering Industry Service = Сервіс індустрії харчування : навч. посіб. з англ. мови для студентів напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент" професійного спрямування "Менеджмент організацій і адміністрування" (Менеджмент туристичної індустрії) / S. Babushko. – Черкаси : ІнтролігаТОР, 2013. – 170 с.uk
dc.identifier.isbn978-966-2545-69-2uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4487-
dc.description.abstractНавчальний посібник є третьою частиною із практичного курсу «Тгаvеl & Тоurism Industry », який націлено на навчання ділової комунікації англійською мовою у сфері туристичної галузі. Посібник призначений для студентів спеціальності «Менеджмент туристичної індустрії», які мають намір розвинути мовні навички практичного застосування англійської мови професійного спрямування до рівня В2, а також для широкого кола бажаючих оволодіти професійною лексикою сервісу індустрії харчування. Навчальний посібник побудований за тематичним принципом. Структура підпорядкована цілям навчання чотирьом видам мовленнєвої діяльності: читанню, аудіюванню, говорінню і писемному мовленню. Зміст посібника сприяє продуктивному засвоєнню професійної лексики ресторанного бізнесу, допомагає формуванню необхідних навичок професійного спілкування та розвитку креативного мислення студентів. Особливою рисою посібника є його придатність для самостійної роботи та поглиблення знань студентів з англійської мови ресторанної справи. Посібник може стати в нагоді студентам вищої школи і тим, хто спеціалізується з менеджменту організацій, слухачам спеціалізованих курсів, тим, хто бажає поглибити свої знання з англійської мови з цього фаху.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherІнтролігаТОРuk
dc.subjectFood and Beverage Staffuk
dc.subjectEnglish Fooduk
dc.subjectFrench Cuisineuk
dc.subjectTurkish Fooduk
dc.subjectdrinksuk
dc.subjectmeat dishesuk
dc.subjectsea productsuk
dc.subjectspicesuk
dc.titleCatering Industry Serviceuk
dc.title.alternativeСервіс індустрії харчуванняuk
dc.typeНавчальний посібникuk
local.contributor.altauthorБабушко, С. Р.-
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут сучасних технологій навчанняuk
local.subject.facultyФакультет індустрії модиuk
local.subject.departmentКафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайнуuk
local.subject.method0uk
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання
Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cover2017.55_Image007.jpgОбкладинка104,6 kBJPEGЕскіз
Переглянути/Відкрити
20170202_Babushko1.pdf8,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
20170202_Babushko_TitulZmist.pdfТитульна сторінка + зміст1,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.