Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/369
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанилкович, А. Г.-
dc.contributor.authorОмельченко, Н. В.-
dc.contributor.authorКалашник, О. В.-
dc.date.accessioned2016-01-16T11:37:55Z-
dc.date.available2016-01-16T11:37:55Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДанилкович А. Г. Формування пружно-пластичних властивостей шкурок хутрового кроля шляхом оптимізації УФ-технології / А. Г. Данилкович, Н. В. Омельченко, О. В. Калашник // Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. - 2011. - Вип. 3. - С. 84-88.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/369-
dc.description.abstractПроведена оптимізація параметрів УФ-технології з використанням центрального композиційного ортогонального плану, що складається із стадій опромінювання лампою ДРТ-1000, наступного прісно-сухого консервування і технологічної обробки шкурок кроля. Встановлено, що раціональними параметрами опромінювання парної сировини шкурок кроля на відстані 30 см від джерела є доза 2,26-3,4 Дж/см2 протягом 4,8-6,5 хв. для шкурок товщиною 0,3-0,7 мм, що дає змогу отримувати хутровий напівфабрикат з оптимальним поєднанням міцності й еластичності шкірної тканини та підвищеним виходом хутра за площею.uk
dc.language.isouk_UAuk
dc.subjectпружно-пластичні властивостіuk
dc.subjectоптимізаціяuk
dc.subjectхутровий крільuk
dc.titleФормування пружно-пластичних властивостей шкурок хутрового кроля шляхом оптимізації УФ-технологіїuk
dc.typeArticleuk
local.subject.sectionМатеріалознавство, полімерні, композиційні матеріали та хімічні волокнаuk
local.sourceТоварознавчий вісникuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
УФ-технол.pdf259,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.