Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3309
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбатюк, К. В.uk
dc.date.accessioned2016-12-09T11:13:33Z-
dc.date.available2016-12-09T11:13:33Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationГорбатюк К. В. Побудова інтервалів ентропії з метою визначення функцій належності нечітких показників виробничих процесів [Текст] / К. В. Горбатюк // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 5 (67). - C. 146-151.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3309-
dc.description.abstractРозглянуто проблему визначення функції належності показників нечіткої природи, що використовуються для характеристики виробничих процесів при створенні комплексних систем нормування праці. Досліджено застосування методу побудови ентропійного інтервалу в поєднанні з бутстреп-методом до вибірок малого обсягу для визначення центрального значення та відхилень від нього. Проведено порівняльний аналіз різних методів отримання інтервалів невизначеності для оцінювання функцій належності нечітких показників виробничих процесів.uk
dc.description.abstractРассмотрена проблема определения функции принадлежности показателей нечеткой природы, которые используются для характеристики производственных процессов при создании комплексных систем нормирования труда. Исследовано применение метода построения энтропийного интервала вместе с бутстрепа-методом к выборкам малого объема для определения центрального значения и отклонения от него. Проведено сравнительный анализ разных методов получения интервалов неопределенности для оценивания функций принадлежности нечетких показателей производственных процессов.ru
dc.description.abstractThe problem of determining the membership functions of the fuzzy nature performance indicators used for the characteristics of production processes at the establishment of integrated systems of labour standardization. Investigated the application of the entropy interval construction method in conjunction with the bootstrap method to a small volume samples for definitions of the central values and deviations from it. The comparative analysis of different methods of obtaining uncertainty intervals for the evaluation of the membership functions of the production process fuzzy characteristics.en
dc.languageuk
dc.subjectvaluation worken
dc.subjectrobust estimation methodsen
dc.subjectentropy intervalen
dc.subjectbootstrap methoden
dc.subjectbootstrap samplingen
dc.subjectbootstrap experimenten
dc.subjectbootstrap intervalen
dc.subjectnonunimodalityen
dc.subjectjackknife methoden
dc.subjectjackknife intervalen
dc.subjectthe interval of uncertaintyen
dc.subjectнормирования трудаru
dc.subjectробастные методы оценкиru
dc.subjectинтервал энтропииru
dc.subjectбутстреп-методru
dc.subjectбутстреп-выборкаru
dc.subjectбутстреп-экспериментru
dc.subjectбутстреп-интервалru
dc.subjectнеунимодальнистьru
dc.subjectджеккнайф-методru
dc.subjectджеккнайф-интервалru
dc.subjectинтервал неопределенностиru
dc.subjectнормування праціuk
dc.subjectробастні методи оцінюванняuk
dc.subjectінтервал ентропіїuk
dc.subjectбутстреп-методuk
dc.subjectбутстреп-вибіркаuk
dc.subjectбутстреп-експериментuk
dc.subjectбутстреп-інтервалuk
dc.subjectнеунімодальністьuk
dc.subjectджеккнайф-методuk
dc.subjectджеккнайф – інтервалuk
dc.subjectінтервал невизначеностіuk
dc.titleПобудова інтервалів ентропії з метою визначення функцій належності нечітких показників виробничих процесівuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorGorbatyuk, К.en
local.contributor.altauthorГорбатюк, Е. В.ru
local.subject.sectionПроблеми економіки організацій та управління підприємствамиuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайнуuk
local.source.number№ 5 (67)uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V67_P146-151.pdf325,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.