Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3236
Назва: | Створення системи контролю параметрів суміші сипких компонентів на основі контролера нечіткої логіки |
Автори: | Біла, Т. Я. Стаценко, В. В. |
Ключові слова: | checking system friable components inspector of fuzzy logic система контроля сыпучие компоненты контролер нечеткой логики система контролю сипкі компоненти контролер нечіткої логіки |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Біла Т. Я. Створення системи контролю параметрів суміші сипких компонентів на основі контролера нечіткої логіки [Текст] / Т. Я. Біла, В. В. Стаценко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 6 (68). - C. 17-21. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто принципи створення системи керування змішувальним комплексом на основі алгоритмів нечіткого моделювання. Наведено структурну схему та розкрито результати дослідження роботи системи контролю параметрів суміші на основі контролера нечіткої логіки. В статье рассмотрен принцип создания системы управления смесительным комплексом на основе алгоритмов нечеткого моделирования. Приведена структурная схема и раскрыты результаты исследования работы системы контроля параметров смеси на основе контролера нечеткой логики. The article describes the principle of creating a mixing complex management system based on fuzzy modeling algorithms. The block diagram and the research results of mixture control parameters system based on fuzzy logic controller are shown. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3236 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V68_P017-021.pdf | 550,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.