Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3232
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стаценко, Д. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-12-08T08:29:44Z | - |
dc.date.available | 2016-12-08T08:29:44Z | - |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Стаценко Д. В. Вплив дії ферментів на властивості субстрату колагену [Текст] / Д. В. Стаценко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 6 (68). - C. 98-103. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3232 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто вплив ферментів протеолітичної дії на розчини з використанням субстрату колагену. Визначено їх ефективність та деструкційні властивості на субстрат колагену. Приведені результати дослідів порівняння двох ферментів, Протеази та Chemizym BH, засновані на визначенні відносної в’язкості | uk |
dc.description.abstract | В статье рассмотрено влияние ферментов протеолитического действия на растворы с использованием субстрата коллагена. Определена их эффективность и разрушающие свойства на субстрат коллагена. Приведены результаты опытов сравнения двух ферментов, Протеазы и Chemizym BH, основанные на определении относительной вязкости. | ru |
dc.description.abstract | In аrticle influence of proteolytic activity enzymes on solution with use of collagen substrat umis reviewed. Their efficiency and destruction property on a collagen substratum is determined. Results of two enzymes investigation, ProteasesandChemizym BH, comparis on base dondetermination of relative viscosity are given. | en |
dc.language | uk | |
dc.subject | enzyme | en |
dc.subject | relativeviscosity | en |
dc.subject | substratum | en |
dc.subject | collagen | en |
dc.subject | Proteases | en |
dc.subject | Chemizym BH | en |
dc.subject | фермент | ru |
dc.subject | относительная вязкость | ru |
dc.subject | субстрат | ru |
dc.subject | коллаген | ru |
dc.subject | Протеаза | ru |
dc.subject | Chemizym BH | ru |
dc.subject | фермент | uk |
dc.subject | відносна в’язкість | uk |
dc.subject | субстрат | uk |
dc.subject | колаген | uk |
dc.subject | Протеаза | uk |
dc.subject | Chemizym BH | uk |
dc.title | Вплив дії ферментів на властивості субстрату колагену | uk |
dc.type | Article | |
local.contributor.altauthor | Statsenko, D. | en |
local.contributor.altauthor | Стаценко, Д. В. | ru |
local.subject.section | Полімерні, композиційні матеріали та хімічні волокна | uk |
local.source | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну | uk |
local.source.number | № 6 (68) | uk |
local.subject.faculty | Навчально-науковий інститут інженерії та інформаційних технологій | uk |
local.subject.department | Комп'ютерної інженерії та електромеханіки | uk |
local.subject.method | 0 | |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V68_P098-103.pdf | 602,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.