Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30892
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ришкевич, Наталя Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Лопатіна, Еріка Аркадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-01T09:41:56Z | - |
dc.date.available | 2025-09-01T09:41:56Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Лопатіна Е. А. Дизайн-проєкт інтер’єру бару : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 022 Дизайн / Е.А. Лопатіна ; наук. кер. Н. О. Ришкевич ; рец. О. Є. Шмельова-Нестеренко. – Київ : КНУТД, 2025. – 83 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30892 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 022 Дизайн – Київський національний університет технологій та дизайну, Київ, 2025 рік. В кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження специфіки проєктування закладів ресторанного господарства типу бару. Проаналізовано нормативно-правову базу та фахову літературу з тематики дослідження, визначено ключові принципи і вимоги до планування, функціонального зонування, меблювання, оздоблення інтер’єру та забезпечення інклюзивності. Розглянуто національний і міжнародний досвід проєктування барів, що дало змогу виокремити актуальні тенденції у формуванні їх інтер’єрного середовища. Проведено всебічний аналіз обраного приміщення, обґрунтовано вибір цільової аудиторії, розроблено функціональне зонування та підібрано кольорову палітру. На основі зібраних даних сформульовано технічне завдання та обґрунтовано дизайн-концепцію, спрямовану на створення комфортного простору, натхненного природною тематикою. У межах роботи створено проєктну документацію та візуалізації, які відображають запропоновані функціонально планувальні, композиційно-просторові та художньо-естетичні рішення. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk |
dc.subject | проєктування барів | uk |
dc.subject | дизайн інтер’єру | uk |
dc.subject | інклюзивність | uk |
dc.subject | дизайн-проєкт | uk |
dc.title | Дизайн-проєкт інтер’єру бару | uk |
dc.title.alternative | Interior Design Project of a Bar | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.contributor.altauthor | Lopatina, Е.А. | - |
local.subject.faculty | Факультет дизайну | uk |
local.subject.department | Кафедра дизайну інтер'єру і меблів | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | БДс2-21 | uk |
local.diplom.okr | Бакалавр | uk |
local.diplom.speciality | 022 Дизайн | uk |
local.diplom.program | Дизайн середовища | uk |
local.contributor.altadvisor | Ryshkevysh, N. O. | - |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КРБ Лопатіної Е.А. (н.к. Ришкевич Н.О.).pdf | 4,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.