Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3082
Назва: Трактування сутності собівартості продукції, її види та значення в процесі калькулювання
Інші назви: The interpretation of the nature of production costs, its types and values in the calculation
Автори: Скрипник, М. І.
Ключові слова: собівартість
витрати
калькулювання
види собівартості
види калькуляцій
управлінський облік
ціна
себестоимость
управленческий учёт
виды калькуляций
затраты
калькулирование
виды себестоимости
цена
prime cost
costs
calculation
prime cost types
calculation types
administrative accounting
price
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Скрипник М. І. Трактування сутності собівартості продукції, її види та значення в процесі калькулювання / М. І. Скрипник // Облік і фінанси АПК. — 2010. — № 4. — С. 27-31.
Source: Облік і фінанси АПК.
Короткий огляд (реферат): Досліджено підходи до порядку трактування поняття "собівартість" в різних літературних джерелах. Доведено, що поняття "собівартість" необхідно розглядати з двох позицій: як економічну категорію та як показник господарської діяльності.
Approaches to the order of prime cost concept interpretation in different literary sources are investigated. Prime cost concept is proved to be considered from two points: as an economic category and as an economic performance indicator.
Исследованы подходы к порядку трактовки понятия "себестоимость" в разных литературных источниках. Доказано, что понятие "себестоимость" необходимо рассматривать с двух позиций: как эко- номическую категорию и как показатель хозяйственной деятельности.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3082
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3_Skripn.pdfСтаття193,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.