Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30003| Назва: | Transformation of Ukraine’s restaurant industry amidst crises |
| Інші назви: | Transformation of Ukraine’s restaurant industry amidst crises |
| Автори: | Ахмедова, Олена |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Черкаси, НУЦЗУ |
| Бібліографічний опис: | Akhmedova O. Transformation of Ukraine’s restaurant industry amidst crises / O. Akhmedova // ІІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Теорія і практика розвитку туризму: досвід, проблеми, інновації», 2025. Черкаси, НУЦЗУ, 20 лютого.- Черкаси. - 2025. - С. 163-165. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30003 |
| Faculty: | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій |
| Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
| Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник_НУЦЗУ_2025-163-165.pdf | 80,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.