Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29089
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Волошина, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Морін, Володимир Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T09:13:14Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T09:13:14Z | - |
dc.date.issued | 2024-06 | - |
dc.identifier.citation | Морін В. В. Технологія отримання ферментованого молочнокислими бактеріями яблучного соку : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 162 "Біотехнології та біоінженерія" / В. В. Морін ; наук. кер. І. М. Волошина ; рец. О. С. Юнгін. – Київ : КНУТД, 2024. – 62 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29089 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі досліджували здатність отримувати ферментаційні продукти з яблучного соку сорту «Симиренка» з додаванням 50% апельсинового фрешу та заквасок «Йогурту VIVO» (Streptococcus thermophilus Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis) № 3 «Vegan VIVO» (Streptococcus thermophilus Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus) та № 4 (Lactobacillus delbrueckii). Отримані результати показали, що бродіння молочнокислих бактерій може покращити аромат і смак яблучного соку сорту «Симиренка» з додаванням апельсинового фрешу та зберігати свої корисні властивості за досліджуваними показниками, а саме концентрації іонів магнію та калію, аскорбінової кислоти. За органолептичними показниками продукт став краще виглядати, придбав солодкуватість та знизив солоність та гіркоту. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | яблучний сік | uk |
dc.subject | ферментація | uk |
dc.subject | лактобактерії | uk |
dc.subject | молочнокислі бактерії | uk |
dc.subject | функціональні продукти | uk |
dc.title | Технологія отримання ферментованого молочнокислими бактеріями яблучного соку | uk |
dc.title.alternative | Technology for the production of apple juice fermented with lactic acid bacteria | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.contributor.altauthor | Morin, V. V. | - |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | ББТ-20 | uk |
local.diplom.okr | Бакалавр | uk |
local.diplom.speciality | 162 Біотехнології та біоінженерія | uk |
local.diplom.program | Біотехнологія | uk |
local.contributor.altadvisor | Voloshyna, Iryna | - |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Морін ВВ_БШХ_2024.pdf | 1,94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.