Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29089
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorВолошина, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorМорін, Володимир Володимирович-
dc.date.accessioned2025-04-11T09:13:14Z-
dc.date.available2025-04-11T09:13:14Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationМорін В. В. Технологія отримання ферментованого молочнокислими бактеріями яблучного соку : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 162 "Біотехнології та біоінженерія" / В. В. Морін ; наук. кер. І. М. Волошина ; рец. О. С. Юнгін. – Київ : КНУТД, 2024. – 62 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29089-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі досліджували здатність отримувати ферментаційні продукти з яблучного соку сорту «Симиренка» з додаванням 50% апельсинового фрешу та заквасок «Йогурту VIVO» (Streptococcus thermophilus Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis) № 3 «Vegan VIVO» (Streptococcus thermophilus Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus) та № 4 (Lactobacillus delbrueckii). Отримані результати показали, що бродіння молочнокислих бактерій може покращити аромат і смак яблучного соку сорту «Симиренка» з додаванням апельсинового фрешу та зберігати свої корисні властивості за досліджуваними показниками, а саме концентрації іонів магнію та калію, аскорбінової кислоти. За органолептичними показниками продукт став краще виглядати, придбав солодкуватість та знизив солоність та гіркоту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectяблучний сікuk
dc.subjectферментаціяuk
dc.subjectлактобактеріїuk
dc.subjectмолочнокислі бактеріїuk
dc.subjectфункціональні продуктиuk
dc.titleТехнологія отримання ферментованого молочнокислими бактеріями яблучного сокуuk
dc.title.alternativeTechnology for the production of apple juice fermented with lactic acid bacteriauk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorMorin, V. V.-
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupББТ-20uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality162 Біотехнології та біоінженеріяuk
local.diplom.programБіотехнологіяuk
local.contributor.altadvisorVoloshyna, Iryna-
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Морін ВВ_БШХ_2024.pdf1,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.