Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29085
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorIungin, Olga-
dc.contributor.authorZhang, Zhiheng-
dc.date.accessioned2025-04-11T08:51:12Z-
dc.date.available2025-04-11T08:51:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationZhang Zhiheng. Study on the active component and mechanism of uric acid lowering in safflower. Qualification thesis on the specialty 162 «Biotechnology and Bioengineering» / Z. Zhang ; scientific supervisor Iungin O. – Kyiv : KNUTD, 2024. – 44 p.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29085-
dc.language.isoenuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectsaffloweruk
dc.subjecthyperuricemiauk
dc.subjectnetwork pharmacologyuk
dc.subjectmolecular dockinguk
dc.titleStudy on effective components and mechanism of lowering uric acid in Saffloweruk
dc.typeДипломний проектuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupBEBT-20uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality162 Biotechnology and Bioengineeringuk
local.diplom.programBiotechnologyuk
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zhang ZHIHENG_2024.pdf1,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.