Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28691
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сущенко, Олена Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Хомідов, Мухаммадюсуф Хісомович | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-03T10:37:46Z | - |
dc.date.available | 2025-03-03T10:37:46Z | - |
dc.date.issued | 2024-12 | - |
dc.identifier.citation | Хомідов М. Х. Формування маркетингової стратегії підприємства індустрії гостинності : кваліфікаційна магістерська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / М. Х. Хомідов ; наук. кер. О. А. Сущенко ; рец. І. Мельник. – Київ : КНУТД, 2024. – 83с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28691 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню основних теоретико-практичних аспектів формування маркетингової стратегії підприємств індустрії гостинності. У роботі проаналізовано сутність та класифікацію маркетингових стратегій, а також сучасні тенденції та виклики, які впливають на маркетингову діяльність підприємств. Особлива увага приділяється аналізу діяльності і конкурентного середовища ресторану «Астері». Виявлено сильні та слабкі сторони маркетингової діяльності закладу, що дозволило сформулювати рекомендації щодо її удосконалення. Розроблені основні елементи маркетингової стратегії з урахуванням специфіки ринку та потреб споживачів. Обґрунтування економічної доцільності запропонованих заходів демонструє їх потенційний вплив на підвищення прибутковості підприємства. Робота підкреслює важливість адаптації маркетингових стратегій до змін у зовнішньому середовищі для забезпечення конкурентоспроможності. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | маркетингова стратегія | uk |
dc.subject | економічна ефективність | uk |
dc.subject | конкурентне середовище | uk |
dc.subject | індустрія гостинності | uk |
dc.title | Формування маркетингової стратегії підприємства індустрії гостинності | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.subject.faculty | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій | uk |
local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.diplom.group | МгГРБ-23 | uk |
local.diplom.target | Метою кваліфікаційної роботи є розробка теоретичних засад та практичних рекомендацій щодо формування маркетингової стратегії підприємства індустрії гостинності. | uk |
local.diplom.object | Об'єкт дослідження – маркетингова діяльність підприємств індустрії гостинності, зокрема, ТОВ «Астері». | uk |
local.diplom.predmet | Предмет дослідження – теоретико-методичні та практичні аспекти формування маркетингової стратегії ТОВ «Астері». | uk |
local.diplom.method | При виконанні кваліфікаційної роботи та проведенні аналізу предмету дослідження, були використані методи теоретичного аналізу літературних джерел; методи статистичного аналізу та порівняння; аналізу фінансово-економічних показників діяльності підприємства; синтезу та логічних узагальнень для формулювання висновків; графіологічний метод для наглядності представлення результатів дослідження. | uk |
local.diplom.okr | Магістр | uk |
local.diplom.speciality | 241 Готельно-ресторанна справа | uk |
local.diplom.program | Готельно-ресторанний бізнес | uk |
Розташовується у зібраннях: | Магістерський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Diplom_241_Homidov.pdf | 1,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.