Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28685
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЮнгін, Ольга Сергіївна-
dc.contributor.authorБондаренко, Валерій Леонідович-
dc.date.accessioned2025-03-03T10:16:14Z-
dc.date.available2025-03-03T10:16:14Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationБондаренко В. Л. Розроблення складу мікробної композиції для приготування червоного фландрійського елю за прискореною технологією : кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія / В. Л. Бондаренко ; наук. кер. О. C. Юнгін ; рец. О. А. Охмат. – Київ : КНУТД, 2024. – 72 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28685-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянуто основні наявні варіанти комерційних та некомерційних рецептур червоного фландрійського елю, варіанти його виробництва та ферментації, технологія прискореного виробництва на основі отриманих даних та дані до неї. В результаті досліджень розроблена мікробна композиція для прискорення технології приготування червоного фландрійського елю. Також було вибрано оптимальний зерновий склад готового сусла на основі робіт різних авторів. Після проведення ферментації за допомогою отриманої мікробної композиції та витримування пива впродовж 30 днів було отримано експериментальний зразок, який за даними досліджень був подібний до заводських еталонів. Даний продукт був отриманий після 30 днів витримки замість класичних 2 років в бельгійських пивоварнях, що дає змогу стверджувати, що отримання цього сорту пива можна зробити більш комерційно доступним.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectчервоний фландрійський ельuk
dc.subjectферментаціяuk
dc.subjectмікробна композиціяuk
dc.titleРозроблення складу мікробної композиції для приготування червоного фландрійського елю за прискореною технологієюuk
dc.title.alternativeDevelopment of the composition of the microbial composition for the preparation of red Flanders ale using accelerated technologyuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorBondarenko, Valerii-
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupМгБТ-23uk
local.diplom.targetРозробка мікробної композиції для пришвидшення технології приготування стилю пива червоний фландрійський ель.uk
local.diplom.objectСорт пива червоний фландрійський ель.uk
local.diplom.predmetПроцес розробки мікробної суміші для прискореної технології ферментації червоного фландрійського елю.uk
local.diplom.methodКультиваційні методи, фізіолого-біохімічні та методи органолептичної оцінки.uk
local.diplom.okrМагістрuk
local.diplom.speciality162 "Біотехнології та біоінженерія"uk
local.diplom.programБіотехнологія високомолекулярних сполукuk
local.contributor.altadvisorIungin, Olga-
Розташовується у зібраннях:Магістерський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diplom_162_Bondarenko.pdf2,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.