Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/275
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данилкович, А. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-11T10:25:44Z | - |
dc.date.available | 2016-01-11T10:25:44Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Данилкович А. Г. Оптимизация технологии гидрофобизации кожевенного материала / А. Г. Данилкович, Н. В. Омельченко, Н. В. Лысенко // Потребительская кооперация. - 2015. - №3 (50). - С. 62-70. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/275 | - |
dc.description.abstract | Оптимизирована технология производства гидрофобных кожевенных материалов для верха обуви, предусматривающая использование синтезированной алкен-малеинатной композиции. Полученный гидрофобный кожевенный материал характеризуется высокой водостойкостью и повышенными физико-химическими показателями по сравнению с негидрофобизированной кожей для верха обуви. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk |
dc.subject | гидрофобизация | uk |
dc.subject | кожевенный материал | uk |
dc.subject | алкен-малеинатная композиция | uk |
dc.subject | оптимизация | uk |
dc.title | Оптимизация технологии гидрофобизации кожевенного материала | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Омельченко, Наталия Владимировна | - |
local.contributor.altauthor | Лысенко, Наталия Владимировна | - |
local.subject.section | Хімічні технології та екологічна безпека | uk |
local.source | Потребительская кооперация | uk |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.identifier.source | Зарубіжні видання | uk |
local.subject.department | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Оптимизация гидрофобизации.pdf | 438,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.