Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27247
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Городянська, Лариса Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Дубовик, Марія Русланівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-02T09:25:37Z | - |
dc.date.available | 2024-09-02T09:25:37Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-25 | - |
dc.identifier.citation | Дубовик М. Р. Модернізація сфери гостинності в Україні : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / М. Р. Дубовик ; наук. кер. Л. В. Городянська. – Київ : КНУТД, 2024. – 69 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27247 | - |
dc.description.abstract | У роботі здійснено огляд поточного стану діяльності готелю "SWISSHOTEL ШВЕЙЦАРСЬКИЙ" та ідентифікацію основних проблемним, що виникають на поточному етапі його розвитку. Обґрунтовано основні механізми та стратегії покращення діяльності готелю "SWISSHOTEL ШВЕЙЦАРСЬКИЙ" шляхом впровадження сучасних технологій, оптимізації процесів обслуговування та підвищення якості послуг для клієнтів. | uk |
dc.description.abstract | The qualification work is dedicated to the study of the modernization of the hospitalityindustry in Ukraine, based on the example of the SWISSHOTEL SCHWEITSARSKY HOTEL enterprise. The workincludes an overview of the currentstate of operation of the "SWISSHOTEL SHVEITSARSKY" hotel and the identification of the main problematicissuesarising at the currentstage of itsdevelopment. Variousaspects of the hotel'sactivitywerestudied in order to identifyopportunities for modernization and improvement of service quality. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | модернізація | uk |
dc.subject | гостинність | uk |
dc.subject | підприємство | uk |
dc.subject | готель | uk |
dc.subject | технології | uk |
dc.subject | покращення | uk |
dc.subject | обслуговування | uk |
dc.subject | modernization | uk |
dc.subject | hospitality | uk |
dc.subject | enterprise | uk |
dc.subject | hotel | uk |
dc.subject | technologies | uk |
dc.subject | improvement | uk |
dc.subject | service | uk |
dc.title | Модернізація сфери гостинності в Україні | uk |
dc.title.alternative | Modernization of the field of hospitality in Ukraine | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.contributor.altauthor | Dubovyk, Maria Ruslanivna | - |
local.subject.faculty | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій | uk |
local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | БГР 2-20 | uk |
local.diplom.okr | Бакалавр | uk |
local.diplom.speciality | 241 Готельно-ресторанна справа | uk |
local.diplom.program | Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі | uk |
local.contributor.altadvisor | Gorodianska, Larysa Volodymyrivna | - |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom241_Dubovyk_Gorodianska.pdf | 1,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.