Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27246
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Городянська, Лариса Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Харченко, Владислава Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-02T09:07:54Z | - |
dc.date.available | 2024-09-02T09:07:54Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-26 | - |
dc.identifier.citation | Харченко В. В. Формування іміджу на підприємствах сфери гостинності : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Харченко ; наук. кер. Л. В. Городянська. – Київ : КНУТД, 2024. – 63 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27246 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню процесу формування іміджу на підприємствах сфери гостинності на прикладі готелю "Ibis Kyiv Railway Station". На основі аналізу діяльності зазначеного готелю обґрунтовано основні проблемні питання, що виникають на поточному етапі його розвитку, а також проведено комплексну діагностику. Запропоновано механізми покращення формування іміджу готелю "Ibis Kyiv Railway Station" шляхом впровадження певних стратегій та ініціатив. Результати дослідження сприятимуть розробці ефективних стратегій управління іміджем підприємств сфери гостинності та підвищенню їх конкурентоспроможності. | uk |
dc.description.abstract | The qualification work is devoted to the research of the process of image formation at enterprises in the field of hospitality using the example of the ibis Kyiv Railway Station hotel. On the basis of the analysis of the activities of the specified hotel, the main problematic issues arising at the current stage of its development were substantiated, as well as a comprehensive diagnosis was carried out. Mechanisms for improving the image formation of the ibis Kyiv Railway Station hotel through the implementation of certain strategies and initiatives are proposed. The results of the study will contribute to the development of effective image management strategies of hospitality enterprises and increase their competitiveness. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | імідж | uk |
dc.subject | готельна сфера | uk |
dc.subject | стратегії управління | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | image | uk |
dc.subject | hotel industry | uk |
dc.subject | management strategies | uk |
dc.subject | competitiveness | uk |
dc.title | Формування іміджу на підприємствах сфери гостинності | uk |
dc.title.alternative | Image formation at enterprises in the field of hospitality | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.contributor.altauthor | Kharchenko, Vladislava Viktorivna | - |
local.subject.faculty | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій | uk |
local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | БГР 2-20 | uk |
local.diplom.okr | Бакалавр | uk |
local.diplom.speciality | 241 Готельно-ресторанна справа | uk |
local.diplom.program | Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі | uk |
local.contributor.altadvisor | Gorodianska, Larysa Volodymyrivna | - |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom241_Kharchenko_Gorodianska.pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.