Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27134
Назва: | Вплив штучного інтелекту на розвиток ресторанного бізнесу |
Автори: | Григоревська, Олена Олександрівна Козій, Є. А. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Григоревська О. О. Вплив штучного інтелекту на розвиток ресторанного бізнесу / О. О. Григоревська, Є. А. Козій // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку : матеріали V Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 23 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 245-247. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27134 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК) Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IMPER_2024_P245-247.pdf | 596,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.