Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27036
Назва: Можливості використання інноваційних технологій в готельно-ресторанному бізнесі України
Автори: Городянська, Лариса Володимирівна
Ключові слова: інноваційні технології в сфері готельно-ресторанного бізнесу
цифровізація бізнес-процесів
підвищення результативності готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: чер-2024
Видавництво: Полтавський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Городянська Л. В. Можливості використання інноваційних технологій в готельно-ресторанному бізнесі України / Л. В. Городянська // Туризм і рекреація в Україні у воєнний та повоєнний час : збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Полтава, 28 червня. 2024 року. – Полтава : ПДАУ, 2024. – С. 22-26.
Короткий огляд (реферат): Інноваційні технології є надзвичайно важливими для пошуку шляхів підвищення конкурентоспроможності та ефективності діяльності готелів і ресторанів в Україні в сучасних умовах. Враховуючи, що до повномасштабного вторгнення Україна мала багату культурну спадщину, мальовничі пейзажі, гостинних людей та доступні ціни, перспективою подальших досліджень є оцінка потенціалу вітчизняної індустрії рекреації й гостинності в умовах війни та визначення пріоритетних туристичних маршрутів для привертання уваги європейських туристів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27036
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_тез_28-06-2024_Р022-026.pdf938,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.