Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27032
Назва: | Використання діджитал-технологій в обліку суб’єктів господарювання в сучасних умовах |
Автори: | Городянська, Лариса Володимирівна Онуфрійчук, А. М. |
Ключові слова: | діджитал-технології в обліку захист економічної інформації грошова допомога інноваційний розвиток держави державна програма "eВідновлення" цифрові компетентності працівника |
Дата публікації: | кві-2024 |
Видавництво: | Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна |
Бібліографічний опис: | Городянська Л. В. Використання діджитал-технологій в обліку суб’єктів господарювання в сучасних умовах / Л. В. Городянська, А. М. Онуфрійчук // Наукові дослідження молоді з проблем європейської інтеграції = Youth research on European integration : збірник тез доповідей ХIІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів до 80-річчя від дня заснування банківського інституту, м. Харків, 05 квітня 2024 року. – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2024. – С. 9-11. – Режим доступу: https://ekhnuir.karazin.ua/items/3ae116fe-fdd2-424d-971d-756d7a6bee74 |
Короткий огляд (реферат): | Застосування діджитал-технологій в обліку суб’єктів господарювання забезпечує повноцінний та швидкий доступ до інформації як фахівців з обліку, так і аналітиків, сприяє оптимізації процесів збереження даних, розширює коло засобів бізнес-комунікації, а також сприяє формуванню й удосконаленню цифрових компетентностей фахівців з обліку й аудиту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27032 |
Faculty: | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій |
Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник_05.04.2024_Р009-011.pdf | 849,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.