Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27021
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Моргулець, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Парафієнко, Анастасія Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-02T08:30:45Z | - |
dc.date.available | 2024-08-02T08:30:45Z | - |
dc.date.issued | 2024-06 | - |
dc.identifier.citation | Парафієнко А. С. PR-технології закладів готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / А. С. Парафієнко ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2024. – 70 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27021 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретико-практичних аспектів використання сучасних технологій Public Relations як інструменту маркетингових комунікацій в готельно-ресторанному бізнесі. В роботі визначено роль PR-технологій у залученні та утриманні клієнтів закладів гостинності; проаналізувати діяльність ТОВ TAKAVA; проаналізовано основні економічні показники господарської діяльності та конкурентного середовища кав'ярні TAKAVA; зроблено стратегічний аналіз потенціалу розвитку мережі кав’ярень TAKAVA; обґрунтовано необхідність взаємодія з медіа та створення публічних подій для просування закладу готельно-ресторанного бізнесу та розроблено план PR-кампанії для бренду TAKAVA. | uk |
dc.description.abstract | The qualification work is devoted to the study of theoretical and practical aspects of the use of modern Public Relations technologies as a tool of marketing communications in the hotel and restaurant business. The work defines the role of PR technologies in attracting and retaining customers of hospitality establishments; analyze the activities of TAKAVA LLC; the main economic indicators of economic activity and the competitive environment of TAKAVA coffee shop were analyzed; a strategic analysis of the development potential of the TAKAVA chain of coffee shops was made; the necessity of interaction with the media and the creation of public events to promote the establishment of the hotel and restaurant business was substantiated, and a PR campaign plan for the TAKAVA brand was developed. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | PR-технології | uk |
dc.subject | PR-компанія | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | маркетинговий комплекс | uk |
dc.subject | стратегії розвитку | uk |
dc.subject | Public Relations | uk |
dc.subject | PR technologies | uk |
dc.subject | PR company | uk |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk |
dc.subject | marketing complex | uk |
dc.subject | development strategies | uk |
dc.title | PR-технології закладів готельно-ресторанного бізнесу | uk |
dc.title.alternative | PR technologies of hotel and restaurant business establishments | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.contributor.altauthor | Parafienko, Anastasia | - |
local.subject.faculty | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій | uk |
local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | БГР-20 | uk |
local.diplom.okr | Бакалавр | uk |
local.diplom.speciality | 241 Готельно-ресторанна справа | uk |
local.diplom.program | Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі | uk |
local.contributor.altadvisor | Morhulets, Oksana | - |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom241_Parafienko_Morhulets.pdf | Кваліфікаційна робота бакалавра з готельно-ресторанної справи | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.