Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27019
Назва: | Нормативно-правове регулювання готельної справи України: проблеми та перспективи |
Інші назви: | Normative and legal regulation of the hotel business of Ukraine: problems and prospects |
Автори: | Моргулець, О. Б. Жеребецький, Максим Миколайович |
Ключові слова: | нормативно-правове регулювання готельно-ресторанний бізнес менеджмент якості стандарти обслуговування стратегії розвитку normative and legal regulation hotel and restaurant business quality management service standards development strategies |
Дата публікації: | чер-2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Жеребецький М. М. Нормативно-правове регулювання готельної справи України: проблеми та перспективи : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / М. М. Жеребецький ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2024. – 78 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена системному аналізі нормативно-правового регулювання готельної справи в Україні, виявленні проблем та недоліків із законодавчого погляду та розробці рекомендацій щодо їх вирішення. В роботі проаналізовано діяльність підприємств готельного господарства України під час війни; проаналізовано стандарти обслуговування підприємств готельного господарства; оцінено потенціал та перспективи розвитку готельного господарства в Україні; обґрунтовано доцільність впровадження системи менеджменту якості послуг у готельній діяльність та розроблено пропозиції щодо вдосконалення нормативно-правової бази з питань готельної справи в Україні. The qualification work is devoted to the systematic analysis of the regulatory and legal regulation of the hotel business in Ukraine, the identification of problems and shortcomings from a legislative point of view, and the development of recommendations for their solution. The work analyzes the activities of Ukrainian hotel enterprises during the war; service standards of hotel enterprises were analyzed; the potential and prospects for the development of the hotel industry in Ukraine were assessed; the expediency of implementing a service quality management system in hotel operations is substantiated, and proposals are developed to improve the legal framework for hotel business in Ukraine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27019 |
Faculty: | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій |
Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom241_Zherebetskyi_Morhulets.pdf | Кваліфікаційна робота бакалавра готельно-ресторанної справи | 1,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.