Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27019
Назва: Нормативно-правове регулювання готельної справи України: проблеми та перспективи
Інші назви: Normative and legal regulation of the hotel business of Ukraine: problems and prospects
Автори: Моргулець, О. Б.
Жеребецький, Максим Миколайович
Ключові слова: нормативно-правове регулювання
готельно-ресторанний бізнес
менеджмент якості
стандарти обслуговування
стратегії розвитку
normative and legal regulation
hotel and restaurant business
quality management
service standards
development strategies
Дата публікації: чер-2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Жеребецький М. М. Нормативно-правове регулювання готельної справи України: проблеми та перспективи : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / М. М. Жеребецький ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2024. – 78 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена системному аналізі нормативно-правового регулювання готельної справи в Україні, виявленні проблем та недоліків із законодавчого погляду та розробці рекомендацій щодо їх вирішення. В роботі проаналізовано діяльність підприємств готельного господарства України під час війни; проаналізовано стандарти обслуговування підприємств готельного господарства; оцінено потенціал та перспективи розвитку готельного господарства в Україні; обґрунтовано доцільність впровадження системи менеджменту якості послуг у готельній діяльність та розроблено пропозиції щодо вдосконалення нормативно-правової бази з питань готельної справи в Україні.
The qualification work is devoted to the systematic analysis of the regulatory and legal regulation of the hotel business in Ukraine, the identification of problems and shortcomings from a legislative point of view, and the development of recommendations for their solution. The work analyzes the activities of Ukrainian hotel enterprises during the war; service standards of hotel enterprises were analyzed; the potential and prospects for the development of the hotel industry in Ukraine were assessed; the expediency of implementing a service quality management system in hotel operations is substantiated, and proposals are developed to improve the legal framework for hotel business in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27019
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom241_Zherebetskyi_Morhulets.pdfКваліфікаційна робота бакалавра готельно-ресторанної справи1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.