Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25574
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабич, А. І.-
dc.contributor.authorМоскова, О. В.-
dc.date.accessioned2024-01-31T11:16:23Z-
dc.date.available2024-01-31T11:16:23Z-
dc.date.issued2023-11-
dc.identifier.citationБабич А. І. Експертна оцінка показників якості текстильних матеріалів для виробництва виробів індустрії моди / А. І. Бабич, О. В. Москова // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості = Resource-saving technologies of apparel, textile & food industry : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції молодих вчених та студентів, м. Хмельницький, 22 листопада 2023 року. – Хмельницький : ХНУ, 2023. – С. 61-62.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25574-
dc.description.abstractНа базі відповідної номенклатури показників якості в результаті експертного оцінювання текстильних матеріалів проведено ранжування, визначено ієрархічну структуру та встановлено суттєво значимі показники якості матеріалів для повсякденного одягу жіночого асортименту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХмельницький національний університетuk
dc.subjectекспертна оцінкаuk
dc.subjectтекстильні матеріалиuk
dc.titleЕкспертна оцінка показників якості текстильних матеріалів для виробництва виробів індустрії модиuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionМатеріалознавство, полімерні, композиційні матеріали та хімічні волокнаuk
local.subject.facultyФакультет мистецтв і модиuk
local.subject.departmentКафедра технології модиuk
local.conference.locationХмельницькийuk
local.conference.date2023-11-22-
local.conference.nameРесурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловостіuk
local.conference.nameResource-saving technologies of apparel, textile & food industryuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
khnu2023-61-62.pdf296,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.