Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25574
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБабич, А. І.-
dc.contributor.authorМоскова, О. В.-
dc.date.accessioned2024-01-31T11:16:23Z-
dc.date.available2024-01-31T11:16:23Z-
dc.date.issued2023-11-
dc.identifier.citationБабич А. І. Експертна оцінка показників якості текстильних матеріалів для виробництва виробів індустрії моди / А. І. Бабич, О. В. Москова // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості = Resource-saving technologies of apparel, textile & food industry : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції молодих вчених та студентів, м. Хмельницький, 22 листопада 2023 року. – Хмельницький : ХНУ, 2023. – С. 61-62.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25574-
dc.description.abstractНа базі відповідної номенклатури показників якості в результаті експертного оцінювання текстильних матеріалів проведено ранжування, визначено ієрархічну структуру та встановлено суттєво значимі показники якості матеріалів для повсякденного одягу жіночого асортименту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХмельницький національний університетuk
dc.subjectекспертна оцінкаuk
dc.subjectтекстильні матеріалиuk
dc.titleЕкспертна оцінка показників якості текстильних матеріалів для виробництва виробів індустрії модиuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionМатеріалознавство, полімерні, композиційні матеріали та хімічні волокнаuk
local.subject.facultyФакультет мистецтв і модиuk
local.subject.departmentКафедра технології модиuk
local.conference.locationХмельницькийuk
local.conference.date2023-11-22-
local.conference.nameРесурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловостіuk
local.conference.nameResource-saving technologies of apparel, textile & food industryuk
local.subject.method1uk
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
khnu2023-61-62.pdf296,94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.