Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24767
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШмельова-Нестеренко, О. Є.-
dc.contributor.authorІсаєнко, Ілона-
dc.contributor.authorВолкова, Валерія-
dc.date.accessioned2023-09-27T11:01:23Z-
dc.date.available2023-09-27T11:01:23Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШмельова-Нестеренко О. Є. Особливості дизайну інтер’єрів кафе-пекарень / О. Є. Шмельова-Нестеренко, І. Ісаєнко, В. Волкова // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2023 року. – У 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 277-279.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24767-
dc.description.abstractВ дослідженні розглянуто функціонально-планувальні, ергономічні та естетичні особливості дизайну інтер'єрів кафе-пекарень. В умовах будівництва нових житлових комплексів та офісів стає актуальним облаштування кафе-пекарень, які стають місцем зустрічей, відпочинку та роботи. Розглянуто різні аспекти організації простору, зон обслуговування, розташування меблів та освітлення, вимоги до розмірів зон та обладнання, а також використання матеріалів та колірної гамми.uk
dc.description.abstractThe research examines the functional, spatial, ergonomic, and aesthetic features of cafe-bakery interior design. With the construction of new residential complexes and offices, the arrangement of cafe-bakeries becomes relevant as places for meetings, relaxation, and work. Various aspects of space organization, service areas, furniture placement, lighting, requirements for zone sizes and equipment, as well as the use of materials and color schemes, are considered.en
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectергономікаuk
dc.subjectкафе-пекарняuk
dc.subjectзаклади громадського харчуванняuk
dc.subjectдизайн інтер’єруuk
dc.subjectergonomicsuk
dc.subjectcafe-bakeryuk
dc.subjectfood service establishmentsuk
dc.subjectinterior designuk
dc.titleОсобливості дизайну інтер’єрів кафе-пекареньuk
dc.title.alternativeFeatures of interior design of cafe-bakeriesuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorShmelova-Nesterenko, O.-
local.contributor.altauthorIsaenko, I.-
local.contributor.altauthorVolkova, M.-
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2023-04-27-
local.conference.nameАктуальні проблеми сучасного дизайну-
local.conference.sectionПерспективи розвитку дизайну архітектурного середовищаuk
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми сучасного дизайну
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
APSD_2023_V2_P277-279.pdf596,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.