Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24485
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Березненко, С. М. | - |
dc.contributor.author | Водзінська, О. І. | - |
dc.contributor.author | Білоцька, Л. Б. | - |
dc.contributor.author | Лозовенко, С. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-06T08:46:14Z | - |
dc.date.available | 2023-09-06T08:46:14Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Технології експериментального та підготовчо-розкрійного виробництв швейної галузі : навч. посіб. / С. М. Березненко, О. І. Водзінська, Л. Б. Білоцька, С. Ю. Лозовенко. – Київ : КНУТД, 2023. – 340 с. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-7763-17-7 | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24485 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник включає матеріали першого розділу "Технології експериментального та підготовчо-розкрійного виробництв", який передбачено програмою обов’язкової навчальної дисципліни Технології швейних виробів. У посібнику розглянуто технологічні процеси експериментального, підготовчого та розкрійного цехів швейних підприємств, технологічні операції та принципи їх взаємодії, обладнання галузі, напрямки механізації та автоматизації виробництва. Призначений для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 182 Технології легкої промисловості. Рекомендується для студентів спеціальності 015 Професійна освіта. Матеріал може зацікавити інженерно-технічних працівників швейної галузі. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | швейне підприємство | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | виробничий цех підприємства | uk |
dc.subject | масове виробництво одягу | uk |
dc.subject | швейна промисловість України | uk |
dc.subject | експериментальне виробництво | uk |
dc.subject | лекала | uk |
dc.subject | розкладка лекал | uk |
dc.subject | матеріали | uk |
dc.subject | конструкторсько-технологічна документація | uk |
dc.subject | підготовче виробництво | uk |
dc.subject | підготовчий цех | uk |
dc.subject | настил | uk |
dc.subject | розкрійний цех | uk |
dc.subject | настилання матеріалів | uk |
dc.subject | розкрій матеріалів | uk |
dc.subject | деталь | uk |
dc.subject | викроювання деталей | uk |
dc.subject | швейні вироби | uk |
dc.subject | деталі крою | uk |
dc.subject | маршрутний лист | uk |
dc.subject | червоні полотна | uk |
dc.subject | модель виробу | uk |
dc.subject | художньо-технічне оформлення моделі виробу | uk |
dc.subject | специфікація | uk |
dc.subject | вироби верхнього плечового асортименту | uk |
dc.subject | вироби верхнього поясного асортименту | uk |
dc.subject | виріб у готовому вигляді | uk |
dc.subject | фурнітура | uk |
dc.subject | конфекційна карта | uk |
dc.subject | технічна висота настилу | uk |
dc.subject | міжлекальні відходи | uk |
dc.subject | швейне виробництво | uk |
dc.subject | дублювання деталей крою | uk |
dc.subject | ярлик | uk |
dc.subject | розмірна стрічка | uk |
dc.subject | упаковування виробу | uk |
dc.subject | куртка жіноча | uk |
dc.subject | трикотажне пальто | uk |
dc.subject | штани чоловічі | uk |
dc.subject | штани чоловічі із джинсової тканини | uk |
dc.subject | бюстгальтер | uk |
dc.subject | куртка-дощовик | uk |
dc.subject | верхній одяг | uk |
dc.subject | аксесуари | uk |
dc.subject | відомість проміру матеріалів | uk |
dc.subject | карта розкрою | uk |
dc.title | Технології експериментального та підготовчо-розкрійного виробництв швейної галузі | uk |
dc.type | Навчальний посібник | uk |
local.subject.faculty | Факультет мистецтв і моди | uk |
local.subject.department | Кафедра моди та стилю | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання Кафедра моди та стилю (МС) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
TEPRVShG_2023_NP.pdf | 48,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.