Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24275
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шидловська, О. А. | - |
dc.contributor.author | Демченко, Анна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-22T11:49:17Z | - |
dc.date.available | 2023-08-22T11:49:17Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Демченко А. С. Технологія отримання хлібопекарських дріжджів : дипломний бакалаврський проєкт за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія / А. С. Демченко ; наук. кер. О. А. Шидловська ; рец. О. С. Юнгін. – Київ : КНУТД, 2023. – 72 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24275 | - |
dc.description.abstract | Дипломний бакалаврський проєкт присвячено технології отримання хлібопекарських дріжджів за допомогою S. cerevisiae Y-824 у відповідності до техніко-економічного обґрунтування. У дипломному проєкті обґрунтовано технологію виробництва хлібопекарських дріжджів. Представлено технологічну схему їх виробництва, яка передбачає доферментаційні роботи, стадії приготування та стерилізації середовища, приготування посівного матеріалу, ферментації, збереження культуральної рідини і знешкодження відходів. Обґрунтовано вибір біологічного об‘єкту, поживного середовища, умов та стадій його приготування, технологічного обладнання для реалізації отримання культуральної рідини, кількість та тривалість виробничих циклів. Дипломний бакалаврський проєкт включає методики контролю стадій виробництва культуральної рідини, що містить кормові хлібопекарські дріжджі. | uk |
dc.description.abstract | The bachelor's thesis project is devoted to the technology of producing baker's yeast using S. cerevisiae Y-824 in accordance with the feasibility study. The diploma project substantiates the technology for the production of baker's yeast. The technological scheme of their production is presented, which includes prefermentation work, the stages of preparation and sterilization of the medium, preparation of seed, fermentation, preservation of the culture liquid, and waste disposal. The choice of a biological object, culture medium, conditions and stages of its preparation, technological equipment for the production of culture fluid, the number and duration of production cycles are substantiated. The bachelor's thesis project includes methods for controlling the stages of production of culture fluid containing fodder baker's yeast. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | хлібопекарські дріжджі | uk |
dc.subject | біомаса | uk |
dc.subject | зимазна активність | uk |
dc.subject | мальтазна активність | uk |
dc.subject | baker's yeast | uk |
dc.subject | S. cerevisiae Y-824 | uk |
dc.subject | biomass | uk |
dc.subject | wintering activity | uk |
dc.subject | maltase activity | uk |
dc.title | Технологія отримання хлібопекарських дріжджів | uk |
dc.title.alternative | The baker's yeast obtaining technology | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.contributor.altauthor | Demchenko, Anna | - |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | ББТ-19 | uk |
local.diplom.okr | Бакалавр | uk |
local.diplom.speciality | 162 Біотехнології та біоінженерія | uk |
local.diplom.program | Біотехнологія | uk |
local.contributor.altadvisor | Shydlovska, Olga | - |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Бакалаврський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom162_Demchenko_Shydlovska.pdf | 1,5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.