Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24275
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШидловська, О. А.-
dc.contributor.authorДемченко, Анна Сергіївна-
dc.date.accessioned2023-08-22T11:49:17Z-
dc.date.available2023-08-22T11:49:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДемченко А. С. Технологія отримання хлібопекарських дріжджів : дипломний бакалаврський проєкт за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія / А. С. Демченко ; наук. кер. О. А. Шидловська ; рец. О. С. Юнгін. – Київ : КНУТД, 2023. – 72 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24275-
dc.description.abstractДипломний бакалаврський проєкт присвячено технології отримання хлібопекарських дріжджів за допомогою S. cerevisiae Y-824 у відповідності до техніко-економічного обґрунтування. У дипломному проєкті обґрунтовано технологію виробництва хлібопекарських дріжджів. Представлено технологічну схему їх виробництва, яка передбачає доферментаційні роботи, стадії приготування та стерилізації середовища, приготування посівного матеріалу, ферментації, збереження культуральної рідини і знешкодження відходів. Обґрунтовано вибір біологічного об‘єкту, поживного середовища, умов та стадій його приготування, технологічного обладнання для реалізації отримання культуральної рідини, кількість та тривалість виробничих циклів. Дипломний бакалаврський проєкт включає методики контролю стадій виробництва культуральної рідини, що містить кормові хлібопекарські дріжджі.uk
dc.description.abstractThe bachelor's thesis project is devoted to the technology of producing baker's yeast using S. cerevisiae Y-824 in accordance with the feasibility study. The diploma project substantiates the technology for the production of baker's yeast. The technological scheme of their production is presented, which includes prefermentation work, the stages of preparation and sterilization of the medium, preparation of seed, fermentation, preservation of the culture liquid, and waste disposal. The choice of a biological object, culture medium, conditions and stages of its preparation, technological equipment for the production of culture fluid, the number and duration of production cycles are substantiated. The bachelor's thesis project includes methods for controlling the stages of production of culture fluid containing fodder baker's yeast.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectхлібопекарські дріжджіuk
dc.subjectбіомасаuk
dc.subjectзимазна активністьuk
dc.subjectмальтазна активністьuk
dc.subjectbaker's yeastuk
dc.subjectS. cerevisiae Y-824uk
dc.subjectbiomassuk
dc.subjectwintering activityuk
dc.subjectmaltase activityuk
dc.titleТехнологія отримання хлібопекарських дріжджівuk
dc.title.alternativeThe baker's yeast obtaining technologyuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorDemchenko, Anna-
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupББТ-19uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality162 Біотехнології та біоінженеріяuk
local.diplom.programБіотехнологіяuk
local.contributor.altadvisorShydlovska, Olga-
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom162_Demchenko_Shydlovska.pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.